Rakastelisitko nuken kanssa? Seksinuket joka lähtöön

Tottumatonta saattaa ihmetyttää, mutta nyt emme vitsaile. Sosiologit ovat jo pitkään epäilleet, että seksinuket korvaavat ihmiskontaktin jossain määrin aivan lähitulevaisuudessa, ja seksinukkeja on ollut markkinoilla jo pidemmän aikaa. Nämä nuket eivät ole aivan keräilytuotteita, mutta varmasti hauskaa seuraa sellaiselle, joka tällaista todellista aikuisten lelua kaipaa. Kuten tiedetään, seksilelut ovat leluja siinä missä muutkin lelut ja niinpä seksinuket ovat nukkeja siinä missä muutkin nuket.

Hintahaitarin yläpäässä on niin sanottuja real doll -nukkeja, eli mahdollisimman aidon näköisiä seksinukkeja, jotka saattavat maksaa jopa kymmenen tuhatta euroa. Tällaisen seksilelun ostaminen vaatii jo jonkinlaista harrastuneisuutta, se on myönnettävä. RealDoll on kaikkein tunnetuin nukke jota alalla on. Lisää tästä tuotteesta voi lukea Wikipedia-tietosanakirjasta, jonne se on saanut oman sivunsa. Realdoll-seksinukke on ollut useiden elokuvien, dokumenttien ja muun populaarikulttuurin aiheena.

Puhallettava barbara on enemmän tarkoitettu polttareihin ja vitsiksi, mutta ilmalla täyttyviä nukkeja löytyy hyvälaatuisina versioina oikeaan käyttöön. Kaikkein käytetyimmät seksinuket ovat sellaisia, joissa on kuvattu jokin tyypillinen mutta erikoinen fetissi. Jos haluat esimerkkejä, tässä alan liikkeen seksinuket. Tämänkaltaisen nuken kanssa seksuaalisen halunsa saa täytettyä nuken kanssa, joka voi olla kätevämpää ja joskus laillisempaa kuin muu käyttö.

Sukupuolentutkimuksen asiantuntijat ovat esittäneet epäilyksensä siitä, mahtaako seksinuken yleistyminen esineellistää naisia. Toisesta näkökulmasta asiaa katsovat ammattilaiset pitävät taas tämäntyyppisen seksilelun käyttöä – kuten muunkin lelujen käyttöä – täysin normaalina ja turvallisena tapana harjoittaa omaa seksuaalisuuttaan.

Aihe herättää varmasti monenlaisia ajatuksia. Kommentoi alle, mitä mieltä sinä olet ja osallistu keskusteluun!

Alta voit katsoa R niinkuin Real doll – seksinukesta kertovan suomalaisen lyhytelokuvan kokonaisuudessaan.

”R” niin kuin Realdoll (”R” is for Realdoll) 2009 from Katja Niemi on Vimeo.

This entry was posted in Nuket.